|
| PROBLEEMID - häda tuppa tegemine! |
|---|
Loetud: 6946 korda 04.02.2006 07:35 (NoraT )
jällegi mina siin abi paluma. närimisest saime juba enamvvähem :) lahti aga nüüd on tal uus komme. ta teeb oma häda hommikuti tuppa. me käime ilusti temaga õhtul õues aga ikka teeb hommikuks tuppa. paluks abi mida teha? |
|
RE: häda tuppa tegemine! 07.02.2006 19:43 (Sveta )
Tere Nora!
Mis kell viimast korda väljas käite? Ja mis kell u. loik tekkib?
Sveta |
|
RE: häda tuppa tegemine! 07.02.2006 21:07 (Auh )
pane siis ka kirja, mis kellast söögiajad..
|
|
RE: häda tuppa tegemine! 09.02.2006 18:41 (NoraT )
viimast korda käin temaga õues enne 22.00. aga tuppa teeb ta millalgi öösel vist. me ise oleme arvanud et ta teeb tuppa kuna mu vend käib öösel vetsus ja siis koer äkki ärkab üles ja siis tavalislt kui üles ärgatakse ongi vaja wc minna.
süüa saab ta hommikul kella 7 paiku ja õhtul umbes kell 8. |
|
RE: häda tuppa tegemine! 10.02.2006 09:53 (KristinaL )
ma ei saanud aru mida ta teeb tuppa? Pissib või junnib?
Kui pissib ja see probleem alles nüüd tuli välja, siis tasuks mõelda, et koer sai külma ja tal on lihtsalt põletik. Siis võiks ikka arsti poole pöörduda.
Kui tegu on junnidega, siis mõelge, kas olete toitu vahetanud vms |
|
RE: häda tuppa tegemine! 12.02.2006 18:39 (NoraT )
enamasti teeb mõlemat. ma ei usu et ta külma saanud on aga ma pole ju mõni koeraarst niiet ma ei tea. |
|
RE: häda tuppa tegemine! 13.02.2006 21:14 (Sveta )
Tere Nora!
Sul on põhimõtteliselt kaks variandi:
1) anda süüa varem (näiteks kell 19.00) ja viimast korda ta välja viia kell 23.00 või vastupidi
2) anda süüa hiljem (nt kell 22-23), siis ei pea enam väljas käima hommikuni.
Võib olla ka selline asi, et juhul kui sinu vend tõusis öösel ja käis ka koeraga väljas (kui ilm oli ilusam), siis koer harjus sellega. Aga kui seda asja polnud, siis ikkagi tõenäolisem see asi, et teil on vale toitumise/tualetti rezhiim. Proovige uut rezhiimi kehtestada.
Edu! |
|
RE: häda tuppa tegemine! 14.02.2006 14:53 (NoraT )
ma arvan et ma pean siis jah lihtsalt varem süüa andma:)
aitäh. |
|
RE: häda tuppa tegemine! 16.02.2006 18:39 (Sveta )
Ära täna veel! Proovi - kui ei proovi, siis ei saagi teada, mis töötab / mis ei tööta sinu koera suhtes. |
|
RE: häda tuppa tegemine! 17.02.2006 17:34 (NoraT )
ikka tänan vähemalt on proovitud aidata :)
ma olen talle varem süüa andnud ja hiljem õue läinud ja ma arvan et see töötab kuna ta ei tee enam tuppa.(vähemalt siiani pole teinud) |
|