Warning: ini_set() [function.ini-set]: A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in /srv/n1/w/tako/ateruh/html/vana/sisu_esi_login.php on line 2
..- TAKO | Foorum | Foorum-..

« Info ja teated »
» Agility trennid
» Uus algajate agility grupp.
» Päästekoerterühm otsib uusi...
» SK - M. Kraami mälestusvõistlus...
» Agility eksam
» muud teated...
»   Klubi   »   Üritused   »   Foorum   »   Galerii   »   Dokumendid   »   Viidad  

Lähimad üritused 
» muud üritused » kutsikakool

Uuemad foorumi teated 
» Krantskatu
» EratunnidSilv
» kastreerimineolav
» muud teemad...
Uuemad foorumi teemad 
» (0)Krants
» (0)Eratunnid
» (0)kastreerimine
» muud teemad...
Logi sisse 
Kasutajanimi:
Parool:

» Registreeru kasutajaks
» Unustasin parooli

» Peateemade juurde
» Alusta uut alateemat

» Vastan sellele teemale
(5) RE: SK koolitus(10) RE: häda tuppa tegemine!
(13) RE: kui koer närib..(4) RE: info kodulehel
(4) Pidevalt haukuv koer on... » kõik vanemad teemad

PROBLEEMID - kui koer närib..
Loetud: 4378 korda
28.11.2005    17:14 (NoraT )

mu koer kokkerspamjel närib kogu aeg kõiki asju kingi, pajalappe ja ta lemmikud on kindad. tal on endal päris palju mänguasju aga ta lihtsalt ei mängi nendega siis kui ise temaga mängid siis mängib küll. ta on 1a ja 7 kuud vana ja ta juba peaks aru saama et närida ei tohi. ma olen teda karistanud aga mitte eriti palju. mida ma peaksin tegema?

RE: kui koer närib..
29.11.2005    11:47 (KristinaL )

Millal ta pahandustega tegeleb? Siis kui üksi kodus, või isegi kui inimesed kodus on?

30.11.2005    18:00 (NoraT )

tavaliselt on inimesed kodus aga mitte temaga ühes toas. siis ta ronib kuhugi voodi alla ja närib seal vaikselt.

05.12.2005    11:06 (KristinaL )

Äkki tal on lihtsalt igav... Ta on ju jähikoer. Kas mingi ajutööt olete talle pakunud? Näiteks asju otsida, või on selliseid mänguasju, kuhu saab maiust sisse topida ja koer tegeleb sellega hästi kaua.
Hei, treenerid, kuhu te kõik kadunudu olete? Aidake inimest!!!

05.12.2005    15:22 (Sveta )

Tere Nora!
Tahaks väga sind aidata, aga selleks on palju rohkem infot vaja. Kirjelda, palun, oma koera tavalise päeva :-)

05.12.2005    18:05 (NoraT )

ta ärkab üles siis läheb mu ema temaga õue. me lähme kooli ja siis on ta üksi kodus aga siis ta ei näri midagi. kui me koju jõuame siis ta on väga rõõmus ja ma lähen temaga päris kauaks õue seal mängime(see mida me mängime oleneb ilmast) õues on tal igatahes lõbus. tuppa tahab ta ise tulla ja siis ta tavaliselt kas magab või teeb midagi rahulikku. kõik on oma tubades ja koer on suures toas, siis ta võtabki igasuguseid asju nätsutab neid natuke ja siis võtab järgmise. nii teeb ta niikaua kuni keegi avastab mida ta teeb. igaõhtu ta muidugi ei näri aga vahepeal kui ta närib siis ta võibki jääda närima. öösel on ta minu toas ja uks on kinni aga minu toast ta midagi ei võta. vahepeal kui keegi temaga mänginud pole siis mul on tunne et ta ainult kiusu pärast närib. selline on ta päev.

05.12.2005    20:52 (Sveta )

Tere veel kord!
Näeb, et tema päev polegi nii paha!!! Kas te olete proovinud sellist varianti, et ei jätaks asjad vedelema, hoida silm koera peal ja osta talle närimiskonte? Kuna närimiskondid on päris kallid ja suurtes kogustes on nad vaevalt kasulikud, siis võite proovida kontide ja susside asemel pakkuda talle närimiseks porgandi (toores porgand peab olema).
Mind huvitab ka see, kui kiiresti ta hakkab närima peale jalutuskäiku?
Mis puudutab tema mänguasju... Kui mänguasjad kogu aeg vedelevad põrandal, siis koer tüdineb nendest. Kummist mänguasju soovitan vahel pesta (lõhnast lahti saada), äkki saab koera petta, et see on hoopis uus mänguasi :-) Ülejäänud mänguasju soovitan kapis hoida. Ja kapist välja võtta 1-2 mänguasju päevas, ning pidevalt neid vahetada. Kui koer närib igavusest, siis tuleb talle mingid tegevust pakkuda - näiteks minna koeraga kooli. Peale koolis käimist koer tavaliselt tahab ainult magada. :-)

06.12.2005    15:51 (NoraT )

pajalapid on meil riiulis aga ta vahel ikka kisub neid. närimiskonte me oleme talle andnud küll aga tundub et ta eriti ei ole neist huvitatud. talle just meeldib minu meelest see et ta on saanud selle asja võtta. mitte et ta nii palju seda närida tahab aga lihtsalt see võtmise asi.
peale jalutuskäiku ta tavaliselt magab kuna ma olen temaga päris tükk aega õues, aga kui ma olen lühikest aega siis ta lakub ennast umbes pool tundi ja siis vaatab et kui keegi temaga ei mängi siis ta hakkab kindaid jne asju võtma.
siis ma pean mänguasjad panema kappi nii et ta ei näe :)
ma olen tahtnud kooli tulla aga ma olen arvanud et ta on juba liiga suur. kuna teil on ka kirjas et 6-12 kuud. muidu tuleksin hea meelega
Aitäh abi eest. ma proovin kõike seda järgi :)

07.12.2005    14:14 (Sveta )

Sinu kuts on väga minu omale sarnane :-) Mitte närimine huvitab, vaid see tore perenaise reaktsioon :-) Kui koer on igav ja ta tahab natukene suhtlemist, võib ta asju "varastada" just selleks, et talle pööraks keegi tähelepanu. Soovitan lihtsalt asju põrandale mitte jätta ja raudselt minna kooli! On olemas mitte kutsikakoolid, vaid päris koolid. Võta ühendsust näiteks koolitaja Inga Järv (vt tema lehed: www.zone.ee/toalmark ja www.zone.ee/agilitykool), kellel on endal ka spanjelid. Edu teile!!!!

07.12.2005    22:08 (NoraT )

aitäh tõesti abi eest..
ma arvan et mu koer on ka õnnelikum kui ta kooli saab minna.. sõbrad ja kõik
teil on dalmaatsia onju. ma olen teie juures koolis käinud eelmine aasta :)

08.12.2005    17:15 (Sveta )

Rõõm kuulda, et oleme vanad tuttavad :-) Proovige agilityt!!!

10.02.2006    13:14 (spot )

Mina arvan, et koer närob sellepärast, et ta ei taha üksi olla. Oma kirjas Sa kirjutad, et kui koju tuled, et siis koer on ühes toas ja inimesed on kõik kuskil mujal. Ta närib, et tähelepanu saada, sest nagunii peab ta päev otsa üksi kodus olema. Lase koer ka oma tuppa, ära jäta teda üksinda suurde tuppa, sest koer on väga rõõmus, kui pererahvas koju tuleb ja tahab suhelda. Talle ei meeldi, et ta kohe uuesti üksi jäetakse ja igaüks oma tubadesse läheb. Võta koer ka seltsi ja veeda temaga võimalikult palju aega, olen kindel, et kui ta saab pererahvaga ühes ja samas ruumis viibida, siis närimine väheneb:)

12.02.2006    18:40 (NoraT )

Närimisest olen juba lahti saanud, aga aitäh abi pakkumast:)

Saadan vastuse (PROBLEEMID - kui koer närib..) teemale
Pealkiri:
Kasutajanimi ???:
Parool:
Pildi aadress:
Lubatud HTML: <b><i><u><small><center><hr><li><a> ???

Hea tava kohaselt ei ole Sul õigust meie veebilehel levitada vale informatsiooni, õhutada vaenu ja kutsuda üles ebaseaduslikule tegevusele. Meil on õigus retsenseerida kirju ja kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele.